Cégbemutató

CÉGBEMUTATÓ

A Horizon Development 2006-os megalapítása óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális ingatlanszolgáltatásokat (a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől a bérbeadáson és marketingen keresztül az üzemeltetésig). Több mint 500.000 m2 prémiumkategóriás fejlesztéssel (irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, szállodák, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások) a cég a Közép-Kelet európai ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplője.

Legutóbbi referenciái közé tartozik több 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, számos nemzetközi díjjal jutalmazott, minősítetten fenntartható épület: a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), a 14.500 m2 alapterületű Eiffel Palace (2013), a 2016-ban átadott Váci 1 (13.750 m2), valamint a 2018-ban elkészült Promenade Gardens (25.000 m2). Folyamatban lévő fejlesztései a 2020-ban átadásra kerülő Szervita Square Building (12.500 m2), egy Budapest XI. kerületében tervezett irodafejlesztés (2023), valamint egy marbellai luxus lakópark (2023).

A Horizon Development mindig várakozáson felüli eredmények elérésére törekedett és a prémium szegmensre fókuszált. Fejlesztési projektjeihez a legkeresettebb belvárosi lokációkat kutatja fel, épületeiben a leginnovatívabb technológiai megoldásokat és a legkomplexebb szolgáltatásokat vonultatja fel, és a fejlesztés folyamatába aktívan vonja be ügyfeleit és üzleti partnereit, ezáltal alakítva ki hosszútávú, bizalomalapú munkakapcsolatokat.

A műemlékvédelem és a modern építészet terén egyaránt szakértő, a megbízó cégek által megfogalmazott egyéni igényekre is gyorsan reagáló cég a magyar ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló pozíciót tölt be.

Menedzsment

KOVÁCS ATTILA MRICS

cégalapító

Sasvári Gabriella

partner, fejlesztési igazgató

Czár Balázs

ügyvezető partner

Molnár Attila

üzemeltetési igazgató

Dr. Rézműves Ildikó

marketing & pr igazgató

Ádány Tamás

üzletfejlesztési igazgató

Balogh Andrea

vagyonkezelési igazgató

Mazsaroff Kata

bérbeadási igazgató

Partnerek & tagságok

A Horizon Development fontosnak tartja a minőségi szakmai és üzleti szervezetekkel való együttműködést, és tagja, illetve együttműködő stratégiai partnere az alábbi hazai és nemzetközi szervezeteknek, cégcsoportoknak.

  • Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK)
  • The International Real Estate Federation (FIABCI)
  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA)
  • DEREIF
  • GLL Real Estate Partners, a Member of Macquarie Group