Cégbemutató

CÉGBEMUTATÓ

A budapesti Horizon Development 2005 óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől az üzemeltetésen keresztül a bérbeadás és marketing területéig.

A mára 19 vezető szakértőt foglalkoztató cég fennállásának első évtizedében a magyar ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplőjévé vált, több mint félmillió négyzetméter saját fejlesztéssel (bevásárló- és logisztikai központok, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások). A cég legutóbbi referenciái közé tartozik két 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, több nemzetközi díjjal jutalmazott fenntartható irodaház, a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), valamint a 14.500 m2 alapterületű, műemléki védettséget élvező Eiffel Palace. A Horizon Development mindig várakozáson felüli eredmények elérésére törekedett és a prémium szegmensre fókuszált. Fejlesztési projektjeihez a legkeresettebb belvárosi lokációkat kutatja fel, épületeiben a leginnovatívabb technológiai megoldásokat és a legkomplexebb szolgáltatásokat vonultatja fel, és a fejlesztés folyamatába aktívan vonja be ügyfeleit és üzleti partnereit, ezáltal alakítva ki hosszútávú, bizalomalapú munkakapcsolatokat.

A műemlékvédelem és a modern építészet terén egyaránt szakértő, a megbízó cégek által megfogalmazott egyéni igényekre is gyorsan reagáló cég a magyar ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló pozíciót tölt be. Az Eiffel Palace figyelemreméltó szakmai és üzleti sikere megalapozta három új, kihívásaiban hasonlóan komplex projekt életre hívását. A nemrégiben átadott 13.750 m2 alapterületű Váci 1 épület a klasszikus zászlóshajó üzlet nagyvonalú kialakítását elegánsan egyesíti modern irodaterekkel és divatos éttermekkel. A Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű, 25.000 négyzetméternyi irodafejlesztése, amely Budapest fő irodafolyosóján 2018-tól ajánl bérlőinek fenntartható és modern irodákat. A környezettudatos, közösségi tér funkciót is betöltő Szervita téri fejlesztés 2020-tól 14.900 négyzetméteren kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében.

Menedzsment

KOVÁCS ATTILA MRICS

ügyvezető partner

Sasvári Gabriella

társult partner, fejlesztési igazgató

Czár Balázs

ügyvezető partner

Szente-Tóth Andrea

bérbeadási & értékesítési igazgató

Molnár Attila

üzemeltetési vezető

Dr. Rézműves Ildikó

marketing & pr igazgató

Ádány Tamás

üzletfejlesztési igazgató

Balogh Andrea

vagyonkezelési igazgató

Partnerek & tagságok

A Horizon Development fontosnak tartja a minőségi szakmai és üzleti szervezetekkel való együttműködést, és tagja, illetve együttműködő stratégiai partnere az alábbi hazai és nemzetközi szervezeteknek, cégcsoportoknak.

  • Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK)
    Kovács Attila MRICS: Alelnök
  • The International Real Estate Federation (FIABCI)
  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • Hungarian Investment Promotion Agency (HIPA)
  • GLL Real Estate Partners