Hírek

A Diligent Corporation Globális Termékinnovációs Központja a Szervita Square Buildingbe költözik

A New York-i központú vállalatirányítási rendszereket fejlesztő cég 300 magasan képzett IT-szakembernek munkát adó innovációs központot hoz létre Budapest belvárosában.

A Diligent Corporation, az innovatív vállalatirányítást támogató rendszerek vezető szállítója ma bejelentette, hogy Globális Termékinnovációs Központjának helyszínéül a Horizon Development többfunkciós, környezettudatos technológiákat felsorakoztató irodaházát, a Szervita Square Buildinget választotta. A Budapest belvárosában található épület ad otthont a Diligent hamarosan megnyíló új fejlesztőközpontjának, amely a vállalat egyik kiemelt régiós beruházása, és amelynek köszönhetően körülbelül 300 új munkahely jön létre Magyarországon.

A Diligent világszerte csaknem 700 ezer vállalatvezető számára teszi lehetővé a hatékony munkavégzést egyedülállóan széleskörű, a vállalat teljes működésére rálátást biztosító adatbázisának és kimagaslóan biztonságos, integrált SaaS technológiájának révén, amely a cégvezetést valódi versenyelőnnyé változtatja. A Diligent által nyújtott technológiát olyan, a világ legnagyobb és legismertebb márkáit magukénak tudó vállalatok alkalmazzák, mint az Insight Partners, a Clearlake Capital Group és a Blackstone Group.

„Azzal, hogy Globális Termékinnovációs Központunk székhelyéül a Szervita Square Buildinget választottuk, közvetlenül Budapest üzleti és történelmi belvárosába helyeztük működésünket. Ez a fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő lokáció leendő munkatársaink számára olyan inspiráló, pezsgő belvárosi környezetet biztosít, amely egyúttal ösztönzi az együttműködést és a kreativitást is. Nagyon várjuk már a közös munkát a közismerten jól képzett magyar szakemberekkel, akikkel együtt még több, az ügyfeleink számára fontos és valódi értéket nyújtó innovációt hívhatunk életre” – mondta Brian Stafford, a Diligent vezérigazgatója.

A vállalat hosszútávú üzleti céljaival összhangban a Szervita Square Building ad majd otthont azoknak a kiválóan képzett és kimagaslóan tehetséges szakembereknek, akik a termékmenedzsment, a szoftverfejlesztés, a minőségbiztosítás, a kiberbiztonság, az infrastruktúra-üzemeltetés és a gyártási folyamatfejlesztés területén dolgoznak majd. A Diligent Globális Termékinnovációs Központja várhatóan 2021 második felében kezdi meg működését.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan dinamikusan növekvő technológiai világcég mint a Diligent Corporation minket választott partneréül, és a Szervita Square Buildingbe helyezi Globális Termékinnovációs Központjának működését. A főváros szívében található legújabb és legkorszerűbb épületünk környezettudatos technológiáival és innovatív, termelékenységet támogató megoldásaival az itt berendezkedő cégek hatékonyságát is jelentősen segíti növekedésükben” – hangsúlyozta Mazsaroff Kata, a Horizon Development bérbeadási igazgatója.

A Horizon Development által fejlesztett Szervita Square Building prémiumkategóriás irodatereinek bérbeadási tárgyalásai során a Diligent bérlőképviseletét a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat látta el. „A Diligent a 2020-as év egyik legjelentősebb új piaci szereplője Magyarországon. Az, hogy a cég Budapest mellett döntött, bizonyítja, hogy fővárosunk továbbra is vonzó célpont a high tech vállalatok számára.” – mondta Enzsöl Krisztina, Associate, a Cushman & Wakefield irodabérbeadási munkatársa.

A Diligent volt az egyik első olyan vállalat, amely modern vállalatirányítást támogató rendszereket fejlesztett. Ezek a vállalatvezetők kezében a hatékony vállalatvezetést valódi versenyelőnnyé változtatják. A Diligent iparági innovátorainak köszönhetően egyedülálló rálátással rendelkezik a vállalatok működésére, és kimagaslóan biztonságos, integrált SaaS technológiákat alkalmaz piacvezető megoldásaihoz, amelyek a felsővezetés szintjén alakítják át gyökeresen a munkamódszereket. A vezetők a Diligent megoldásaira támaszkodva növelik az elszámoltathatóságot és az átláthatóságot, miközben a döntéshozatali folyamatokban az érintettek, és az érintettek által fontosnak ítélt szempontok előtérbe kerülnek. A Diligent egyaránt szállít megoldásokat a közszféra és piaci szereplők számára megnyitva az utat a modern szervezetirányítás új korszaka előtt.

A Diligent szolgáltatásaival a világ legnagyobb vállalatvezetőkből álló közösségét teremtette meg: több mint 19.000 szervezet és csaknem 700.000 vezető használja a megoldásait a világ 90 országában. A Diligent a modern technológia előnyeit minél szélesebb kör számára szeretné eljuttatni, ezért a vállalat szolgálja ki a világ legnagyobb közintézményeit is, így a Future 1000 listán szereplő szervezetek több mint felét, a FTSE 100 vállalatok 70 százalékát és az ASX-en jegyzett vállalatok 65 százalékát.

Vissza a hírekhez