Hírek

A Horizon Development 3 FIABCI-díjat nyert és emlékdíjat adott át

A XXIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton három díjjal ismerték el a Horizon Development legújabb ingatlanfejlesztését, a Szervita Square Buildinget. A nemzetközi és hazai szakemberekből álló zsűri a ‘vegyes funkciójú épületek’ kategóriában találta hazánk legjobbjának a prémium projektet, a 44 beadott pályamű alkotói is első díjat ítéltek az ingatlannak, továbbá az ‘ingatlanfejlesztés Oscar­­-díjaként’ is ismert verseny összesített ezüstérmét is elnyerte a Szervita Square Building.

A díjak elnyerése megnyitja a lehetőséget a Szervita Square Building számára a nemzetközi FIABCI Prix d’Excellence versenyen való részvételre, ahol a világ legkiemelkedőbb projektjeinek százaival mérettetheti meg magát a pesti belváros új gyöngyszeme.

Az idei év díjátadójának különleges pillanata volt, amikor a Horizon Development ügyvezető partnere, Czár Balázs átadta az első Kovács Attila-díjat a soproni 13. századi Szent Mihály templom műemléki felújításáért. A különdíjat a 2021. februárjában elhunyt cégalapító és ügyvezető partner és a FIABCI ügyének nagyvonalú támogatója, Kovács Attila MRICS emlékére és szellemiségében alapította a Horizon Development.

Vissza a hírekhez