Hírek

Nemzetközi elismerés és minősítés. International Property Awards díjat és LEED Platinum minősítést kapott a Szervita Square Building

Két fontos mérföldkőhöz érkezett múlt héten a Horizon Development fejlesztésében megvalósult Szervita Square Building. A prémium projekt a hazánk legjobb többfunkciós épületének járó International Property Awards díjat vehette át, és sikerrel zárta LEED Platinum környezettudatos minősítési folyamatát.

Az Európa minden tájáról érkező kiváló többfunkciós projektek versenyében a Szervita Square Building ingatlanfejlesztési és építészeti értékeivel, kimagasló esztétikai és műszaki megoldásaival és az ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance) vezérelvek iránti elkötelezettségével emelkedett ki. A Horizon Development életében 2015 óta ez a hetedik ilyen elismerés, amelyet az Egyesült Királyságban alapított nemzetközi versenyen ingatlanfejlesztéseiért (Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens, Szervita Square Building) kiérdemelt.

A Szervita Square Building pár napja szintén megkapta a legmagasabb, LEED Platinum szintű környezettudatos épületminősítést a LEED v4 BD+C (Building Design and Construction) akkreditációs rendszerben, visszaigazolva a projekt fenntarthatósági kezdeményezéseit és a beépített jövőtudatos megoldások létjogosultságát. A projekt Közép- és Kelet-Európa első és ez idáig egyetlen LEED Platinum minősített többfunkciós épülete, a Horizon Development pedig elismerten egy ESG szempontok szerint működő, előremutató ingatlanfejlesztő cég.

Vissza a hírekhez