Szolgáltatások

ingatlanFEJLESZTÉS

A Horizon Development elsődleges tevékenysége a kereskedelmi ingatlanok fejlesztésmenedzsmentje. Professzionális szolgáltatásaink a fejlesztés folyamatának minden aspektusát és fő szakaszát végigkísérik a piaci igények felmérésétől a projekt teljes költség- és kockázatelemzésén, valamint ütemezési tervezésén keresztül a befektetésmegtérülési kalkulációkon és engedélyeztetéseken át egészen a jogi előkészítésig és ingatlanértékesítésig. Tapasztalt csapatunk olyan képességeket és kompetenciákat képvisel, amelyeket hazai és nemzetközi referenciák támasztanak alá, garanciául szolgálva az új projektek sikerének.

Bérbeadás & marketing

Tapasztalt és elkötelezett LM csapatunk a saját fejlesztések teljes bérbeadási, marketing és PR támogatásán túl a GLL Real Estate Partners müncheni ingatlanalap kezelő csoport további hat magyarországi irodaházának lízing és kommunikációs feladatait is teljes körűen ellátja (Roosevelt 7/8, Park Atrium, Népliget Center, BSR Center, RiverLoft, BC22).

ÜZEMELTETÉS

Bérlő- és szolgáltatásközpontú üzemeltetési csapatunk saját fejlesztésű ingatlanjainkban, és a cégünkre bízott épületekben egyaránt a legmagasabb minőségű PM szolgáltatások biztos garanciája.